Yapılışına gelince...Etleri ( biftek kullandım) şeritler halinde doğradım...suyunu bırakınca başka bir yere aldım. (çıkan kara suyu yemeğin içinde hiç sevmiyorum) Neyse...Soğanla birlikte etleri güzelce kavurup salça ilave ettim .Tuz karabiber ve biraz sıcak su koyup pişirdim. Patates püresi hazırladım... Kabakları uzunlamasına kesip ızgarada pişirdim.
Sıra servis aşamasında...Kabakları çember yapıp bağladım ..(pırasa yada taze soğanın yeşillerinden kullanılabilir). Ben folyo kıvırıp bağladım. İçine patates püresi , üzerine yeterince et koydum...Hepsi bu kadar....Yenmeye hazır hale geldi....
4 yorum:
canımmmmmm çok teşekkürler ALLAH hepimizin ölmüşlerini nur içinde yatırsın
ellerine sağlık patateslide güzel olmuştur sunum harika patlıcan bende ilk defa aldım tadı güzeldi
kış sebzelerinede bıktık değişiklik olsun istedim sevgiler
ELLERİNE SAĞLIK CANIM
:)
MÜKEMMEL BİR SUNUŞ
:)
ellerine sağlık paylaşımların bol bol olsun inşallah
sevgiler;)))
gayet şık bır yemek ellerıne sağlık
Yorum Gönder