12 Nisan 2012 Perşembe

TEL ŞEHRİYELİ PATATES TOPLARI




Eski blogumdan tariflerimi ara ara bu tarafa aktarıp  orayı boşaltmayı düşünüyorum. Çünkü , gördüm ki blogla yöntemi var ve isteyen tıklayarak kendi bloguna tarifi taşıyor. Başkalarının tarifiyle blog yapıyorlar..
Hiç hoşlanmadım ben bu durumdan. Daha öncede başka birisi , kendisi yapmış gibi tariflerimi yayınladı .Hiç link vermeden ,veya tarifi  burada gördüm falan demeden...Emek harcanıyor burada...Blogla yönteminde her ne kadar link görünüyorsada .bana göre değil .En azından yemek tarifleri için bu böyle . denesinler tarifi çeksinler fotoğrafını koysunlar bloglarına değil mi ?
Neyse uzattım lafı...
Size kolaymı kolay bir tarif... sakızlıtürkkahvesi arkadaşımın bloguna bakarken gördüm. İlgimi çekti., Et köfte yada tavuğun yanında lezzetli bir atıştırmalık.Haşladım patatesleri ( 6 tane).tuz -karabiber  ilavesiyle püre yaptım. kaşar rendesi ilave ettim . Küçük toplar hazırladım . yarım su bardağı kadar tel şehriye kavurup topları içinde yuvarladım (şehriyenin yağını süzdürdüm ) ,servis tabağına dizdim...Hepsi bu kadar....

2 yorum:

lezzet-i mekan dedi ki...

ohh mis gibi, ellerine sağlık, sevgiler. mutlu akşamlar.

mandalincikmazi dedi ki...

:))
amanda aman
ne cici olmuş bunlar yerim ben onları .
Ellerine sağlık çok değişik bir sunum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TuzBİBER Dergisinin son sayısı için tıklayınız.