26 Mart 2012 Pazartesi
KARNABAHAR KIZARTMASI
Kızartma olmasından dolayı çok sık yaptığım bir tarif olmadı hiç bir zaman . Ama insanın canı bazen böylesini istiyor. Hep fırında olmuyor . Bu defa yaparken maden suyu kullandım . sonuç mu ? mükemmel ...Eğer bugüne kadar sodayı denemediyseniz tavsiye ederim . Yağ çekmedi çünkü...
Malzemeler
1 şişe maden suyu
2 yumurta
haşlanmış karnabahar
aldığı kadar un
tuz- karabiber
Karnabahar hariç malzemeleri güzelce karıştırdım . Çiçeklere ayırdığım karnabaharı bu harca bulayıp kızarttım .
Bu arada karnabaharı haşlarken suyuna 4-5 kaşık sirke koymanızı tavsiye ederim. .Malum koku en aza iniyor.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
ELLERİNE SAĞLIK CANIMMM
:)
LEZZETLİ MMMMM HARİKA
:))
yağ çekmemesi harika..bi dahaki sefere bende katarım inş...ellerine sağlık nefis görünüyor.
Yorum Gönder