11 Şubat 2012 Cumartesi

FIRINDA KARNIBAHAR



Merhabalar...Blogcunun sıkıntılarından dolayı hevesim kaçmıştı...Ama buraya gelince tekrar o canlılık ,merak geri geldi...Sabah sabah hemen oturdum bilgisayarın başına ve hemen tarifmi ekledim...İlk günlerdeki gibi..:))))

Bir orta boy karnıbahar
2 yumurta
1,5 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 kahve fincanı sıvıyağ
Bol peynir rendesi
Tuz

HAZIRLANIŞI:
Karnıbahar haşlanır . Yağlanmış tepsiye konup minik çiçeklere ayrılır . Süt ,yumurta ,un ,yağ tuz karıştırılır .pürüzsüz karışım karnıbaharların üzerine dökülür . peynir serpilir . Ve doğruca fırına…Üzeri pembeleştikten sonra fırında çıkarılır …Yanına bol yeşil salata….mükemmel bir akşam yemeği. Başka şeye gerek yok …


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TuzBİBER Dergisinin son sayısı için tıklayınız.