10 Şubat 2012 Cuma

DOMATESLİ PEYNİRLİ PİDE



Bol domatesle yapılan, doyurucu, lezzetli bir hamurişi..mayalı hamur hazırlanıp kabarması beklenirken içi hazırlanır. ,domates, taze soğon -kuru soğan,ve maydanoz ...ince doğrayıp çökelekle karıştırılır . mayalı hamur ikiye ayrılıp tepsiye yayılır .araya hazırlanan iç malzeme konup kalan hamurla üstü kapatılır. yumurta sürüp susam serptikten sonra tepsi mayalanması ve fırın....***AFİYET OLSUN*****mayalı hamur için tarif vermedim.herkesin kendince yapmış olduğu bir tarifi var çünkü...iç harcınıda hamurunuza göre ayarlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TuzBİBER Dergisinin son sayısı için tıklayınız.